04 augustus Douarnenez – L’Aber Wrach

Om 09.00 uur het lock door om de haven uit te komen. Al snel de zeiltjes gehesen en wegspoten er vandoor. 10-15 knopen op 35 graden, wat wil je nog meer. Al snel waren we dan ook bij Ke Conquet, weliswaar te vroeg, maar vooruit. Tegenstrooms het Chenal du four ingevaren. Het leek wel of je in een bubbelbad zat. Dit was gauw over Daarna snel de gebanjerd gehesen. Daarna ging het helemaal als een speer. Na 7,5 uur hadden we de 52 mijl overbrugd. Een vrij nieuwe haven. Logstand 4236 Nm. Motoruren 386,9 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}