Vandaag een relaxed dagje in Douarnenez. Markt direct bij ons aan de kade. We liggen achter een lock die alleen open staat van 2 uur voor tot 2 uur na hoog water. Dit is wel lekker rustig. Vanmiddag palaver gehad, waarin besloten werd om morgenvroeg terugreis te beginnen, helaas. Vertrek uiterlijk 09.00 uur ivm het lock. Richting L’aber Wrach. 52 Nm. Door het Chenal du Four. Hopen op lekker zeilweer, we hebben zo onderhand wel genoeg motoruren gemaakt. Simone gaat weer op de fiets, ca 95 km.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}