02 augustus Brest – Douarnenez

Om 12.15 uur vertrokken uit de marina du chateau te Brest.  er stond flink veel wind de baai van Brest in, en uiteraard weer tegen. Bovendien hadden we stroom tegen, zodat we maar een knoop of drie over de grond maakten. Uiteindelijk konden we na een mijl of vijf lekker gaan zeilen. Om de Pointe du Toulinguet en de Pointe de Pen Hir heen, richting de Cap de la Chèvre. Daarvandaan was het ruime wind en met 8 a 9 knopen over de grond richting Douarnenez. Hier waren we rond hoog water, zodat we direkt binnen konden varen. Logstand 4184 Nm. Motoruren 386,3 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}