29 juli Roscoff – Aber Benoit

Om 15.00 uur vertrokken vanuit Roscoff, na eerst nog water bijgevuld te hebben. Motoren tot na het Isle de Batz, daarna de zeiltjes gehesen. In het begin stond er een lekker windje, 13 knopen, al snel werd dit minder. 12 tot 15 knopen is een mooie wind, minder dan loopt hij niet lekker op zee. Dus wederom weer de motor bijgezet, anders kwamen we in het donker aan. Simone was bij aankomst al per fiets gearriveerd. Morgenvroeg naar Camarwt sur Mer. Logstand 4110 Nm. Motoruren 377,5 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}