27 juli Tréguier – Roscoff

Vertrokken om 12 uur met bijna hoog water. Tegenstroom op de rivier (8,8 Nm. ) tot op zee. Er stond een lekkere 10 tot 12 knopen wind, echter door de warrige zee had er best iets meer wind mogen staan, dan lag je weer wat stabieler. Het was mooi in één keer bezeilbaar. Om 19.00 uur kwamen we aan in de gloednieuwe marina in Roscoff. Net een maand geopend, alleen nog geen stroom en water op onze steiger. Lekker gegeten en de tocht nog even doorgenomen met de andere schippers. Logstand 4071 Nm. Motoruren 370,6 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}