22 juli Cherbourg – Sark

Om 11.30 uur vertrokken, ca. 4 uur voor HW Dover richting Sark Vandaag komen we door de beruchte Race of Alderney, met stroomsnelheden tot 9 knopen rond springtij. Laten we geluk hebben, want het is springtij. Het eerste stuk al gegennakerd, maar de wind was op. Super mooi weer. Strak blauw. Uiteindelijk geankerd in een baai bij Sark. Schitterend. Gelijk maar een duik genomen. Het was nog flink koud. Schitterende zonsondergang. Dit is pas vakantie. Logstand 3942 Nm. Motoruren 355.6 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}