Na een lange dag , 09.00 tot 20.00 uur in Vlissingen aangekomen. Gemotord tot op de OOsterschelde voor St. Annaland. Daarna tot aan de sluis naar het Veerse meer gezeild. Op het Veerse meer begon de wind flink door te trekken met flinke vlagen. Het regende ook behoorlijk. Gelukkig is de stuurautomaat dan wel een uitkomst. Kunnen we lekker schulen achter de buiskap. Via Middelburg aangekomen in Vlissingen. Hier lagen de Twister en de Native al in de haven. De Scheer kwam nog wat later als ons aan.  Morgen door naar Oostende vertrek rond 12 uur. Er is wel kermis rond de Michiel de Ruyter haven. Logstand 3613 Nm. motoruren 320.0 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}