weekend 30sept, 1 en 2 oktober

Dit weekend wilden we eerst met de mannen op de boot van Herman, een rondje Zeeland gaan varen. De weersverwachting was echter zodanig (geen wind) dat dit afgeblazen werd. Het weer was echter zo goed dat ik toch naar de boot ben gegaan om heerlijk te relaxen. vrijdag woei het nog een klein beetje, maar ‘s middags was de wind al helemaal op.
Heerlijk geankerd, gezwommen en de boot gepoetst. De hele romp gereinigd en gepoetst. Deze winter blijft de boot in het water, dus een goede beurt geeft alleen maar betere bescherming. Tijdens het zwemmen de flap om de saildrive ook nog ge├»nspecteerd. Deze zat nog goed vast. Op zondag de olie, het oliefilter en de koelvloeistof ook al vervangen. Zo kunnen we in de herfstvakantie nog varen en is hij daarna klaar voor de winter.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}