weekend 20 en 21 augustus

Zaterdagmiddag nog naar de boot vertrokken. We waren pas om 3 uur aan boord. Snel ingepakt en losgegooid.
St. Annaland is het doel voor vandaag.
Bets en Gerard zijn vandaag en morgen de gasten. De vuurdoop bij ons aan boord.
Het waait echter bijna niet, dus moeten we halverwege het Volkerak maar even de motor bijzetten. Anders wordt het wel heel erg laat. Na de Volkerak sluis hebben we maar even met de havenmeester geld voor een plekje. Het is vandaag fantastisch weer, echter niet zo mooi als verwacht. Als eten staat er nassi op het programma, heerlijk gemaakt, samen met een eitje en lekkere saté. Zo komen we de nacht wel weer door. Zondags stond er een lekker windje. Vanuit St. Annaland de Keten richting Oosterschelde opgevaren. Heerlijk windje om te kruisen, dan maak je nog wat snelheid. Toen helemaal voor de wind terug naar het Volkerak. De schutting gaat weer perfect, met 2 sluiskolken ter beschikking. Het was een lekker weekendje na een lange vakantie.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}