13 augustus Stellendam

‘s Morgens bleek de sluis nog steeds gestremd te zijn, dus plannen gemaakt om dan maar om te varen via de Roompot, of via Hoek van Holland. Beide vertrek in de middag. Om ca. 13.00 uur werd de sluis weer in gebruik genomen, dus konden we erdoor. Het had ook de hele morgen al geregend, gemiezerd. Waardeloos weer weer in Nederland. Wij hadden blijkbaar de afgelopen weken beter weer gehad dan hier in Nederland. Meestal is Engeland slecht. Even door de sluis en toen de jachthaven van Stellendam in. Heerlijk douchen en de rest van de dag uitgezeten. ‘s Middags werd het al droog en heb ik de boot van buiten al lekker schoongemaakt. Hoeft dat in de thuishaven niet meer te gebeuren.

Positie: 51.49.475N – 004.02.239E  Logstand:  3081 Nm. 1014 Mb.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}