12 augustus Lowestoft – Stellendam

Vertrek 05.30 uur. Alleen losgegooid en vertrokken. Er stond nog nauwelijks wind. Het eerste stuk dan ook de motor aan. Steeds meer zeil bijgetrokken, tot aan de gennaker. Hij viel echter vrij ruim binnen, dus helemaal ideaal was het ook niet. De wind hield het echter steeds meer voor gezien, dus de helft van de Noordzee is er weer op de motor gevaren. Veel te veel. Het was al donker toen we in Stellendam arriveerden, 22.30 uur BST, dus aardig op schema. Nog een borrel bij de Twister aan boord en toen lekker naar bed. De sluis bleek ook nog een storing te hebben. Morgen zien we wel weer.

Positie: 51.49.475N – 004.02.239E  Logstand:  3081 Nm. 1014 Mb.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}