7 augustus Pinmill – Ipswich

Vandaag sturen we maar een klein stukje, eventjes Ipswich aandoen. Op naar de Neptune Marina. Een klein stukje op de fok naar de sluis voor de haven. Ongeveer 4 mijl.  Neptune Marina is een nette haven met goede voorzieningen en goed sanitair. Dit is niet in elke haven het geval. ‘s Avonds het stadje doorgelopen. Het was zondag dus er was niet zoveel meer open. De vorige keer waren we dus in het verkeerde gedeelte van Ipswich geweest. We hebben met z’n allen in de kroeg bij de haven, een grote tent waar wel 750-1000 man in konden, uiteindelijk een pint gedronken. Al die mensen waren er nu gelukkig niet. Morgen is de bedoeling om naar Woolbridge te varen. Een plaatsje aan het eind van de rivier de Deben, weer een andere rivier. 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}