6 augustus Pinmill

de beroemde kroeg van pinmill

terug van en biertje in pinmill

Vandaag heerlijk gerelaxed, alweer, wat rond en naar het dorpje gefietst om wat brood te halen. Een dorpje met 25 inwoners! Nog even naar beneden naar Pinmill gefietst en over de betonnen constructie de rivier op gereden. Het was laag water. Een prachtig gezicht. ‘s Middags gingen Annemarie(Twister) en Simone naar Shotley point fietsen. Bert(Twister) en ik gingen met de bijboot naar Pinmill, de beroemde kroeg om een heerlijk biertje te pakken. één? Het was hoog water dus konden we bij de ingang aanleggen. Bij vertrek echter stond het water 150 meter verder weg. Dat werd sjouwen. Gelukkig liep er een Engelsman met een handkar, waar de boot op kon liggen tot aan de waterlijn. Uiteindelijk om een uur of acht weer aan boord gegaan.

Morgen is het plan om naar Ipswich te varen voor een dagje.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}