3 augustus Londen – Burnham on Crouch

Vandaag moesten weer uit Londen vertrekken. De sluis draaide om 06.00 uur. Simone weer van boord gezet met fiets en bepakking en met stroom mee (3 knopen) de Thames af gevaren. Aan het eind zou de beslissing zijn of we een tijstop in Queensborough zouden maken of door zouden varen naar Burnham on Crouch. Dit zou dan wel betekenen dat we vanaf de uitstroom van de Thames tegenstroom zouden hebben. De Thames was snel gegaan, met 8 knopen over de grond, dus voeren we door. Door de tegenstroom bleef er nog maar 3 a 3,5 Knoop over. We konden wel heerlijk de zeiltjes bijtrekken en hebben de rest van de tocht heerlijk gezeild. De rivier op naar Burnham hebben we bijna volledig op de Gennaker gevaren. We liepen iedereen eruit. Super. Voor Burnham waren nog zeilwedstrijden aan de gang. Een mooi gezicht. Veel boten aan moorings en daar tussendoor de gekleurde zeiltjes van de wedstrijdboten.

Positie: 51.37.689N – 000.48.203E  Logstand: 2871 Nm  1018 Mb


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}