29 juli – 3 augustus Londen

St. Katharins Docks. Hier hebben we een aantal dagen gelegen. Bezoek oa aan Londen Eye, de Londen Tower, pubs, de Londen Dungeon, een musical (simone en Isabel). Voor uitgebreide beschrijving zie ook het fietsen Simone onderdeel. Hoogte punt was toch wel de diefstal van de handtas van Simone. Met uiteraard het bezoek aan een politiepost voor het opmaken van het protocol. Helaas krijg je daar niets mee terug. Rijbewijs, pinpas, creditcard en filmcamera waren de buit. Alles uiteraard direct geblokkeerd.


Positie: 51.30.396N – 000.04.257W  Logstand 2799  1025 Mb


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}