27 juli Ramsgate – Queensborough

We hebben eerst nog even door Ramsgate gelopen en wat geld gepint. Ook hier in Engeland doet alles wat verlopen aan, alhoewel het wel beter is als in Lowestoft. Uiteindelijk rond het middaguur vertrokken, na Simone uitgezwaaid te hebben. Zij vertork op de fiets naar Londen. Ze zou ergens overnachten, omdat Queensborough in een uithoek lag en omdat we daar aan een mooring moesten liggen, dus geen vaste verbinding met de wal. ‘s Avonds bleek ze toch naar Queensborough te komen. Vanuit Ramsgate was het een super zeiltocht. Lekker wat wind om goede vooruitgang te maken. Zelfs nog even met de gennaker gevaren. Onderweg kregen we toch nog een paar buitjes over ons heen, maar onder de buiskap zaten we goed. Uiteindelijk kwamen we aan in Queensborough, waar we een vrije mooring aan moesten pikken. Simone had ondertussen gebeld, dus moesten we snel de bijboot oppompen, de motor eraan hangen en naar de kant varen om Simone op te pikken.
Positie: 51.25.264N – 000.44.071E  Lostand : 2758 Nm   1023 Mb.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}