26 juli Blankenberge – Ramsgate (UK)

‘s Morgens vertrek om 08.00 uur. Het lijkt in de haven van Blankenberge altijd meer te waaien dan wat er werkelijk aan wind staat. Zo ook nu weer. Koers 270’ De zee was knobbelig en Simone was al snel weer niet lekker, ondanks de pillen. Onder in de kajuit op de grond liggen is de enigste remedie. Ook de kinderen waren in het begin niet helemaal lekker. Thomas moest eerst weer even de visjes voeren voordat het weer wat beter ging. Op het laatst liet de wind ons ook in de steek. Samen met de Twister en de Native liepen we Ramsgate binnen. Aankomst 19.00 uur (sorry 18.00uur Engelse tijd). Bij aankomst direct een heerlijk pilsje. Iedereen kwam weer tot leven. ‘s Avonds palaver bij de Galatea aan boord. Conclusie: vertrek richting Queensborough 13.00 uur.

Positie: 51.19.731N – 001.25.238E   Logstand : 2717 Nm   1018 Mb.

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}