25 juli Middelburg – Blankenberge

Oh wat was het gisteren een mooie dag, Ondanks de melding dat het wel de HELE dag zou gaan regenen. In Middelburg hebben we geen spat gehad. Wel veel wind. ‘s Morgens om 08.15 door de brug in Middelburg. Dan hebben we als het goed is de bruggen tot Vlissingen mee. Het was strakblauw. Naarmate we meer bij Vlissingen kwamen begon het te betrekken. De zeilkleding werd aangetrokken. Uiteindelijk is het de hele dag droog gebleven. Het was zelfs een aangename temperatuur op zee. Het was een lekker windje van rond de 10-15 knopen. We moesten nog een paar slagen maken om in Blankenberge te komen.
Hier troffen we de rest van de groep. De Native, Mercurius en de Galatea. Respectievelijk; Ferdinand en Angelique, Gerard en Anita en John en Mieke. Vanuit Middelburg waren we al met de Twister vertrokken. ‘s Avonds palaver bij de Twister aan boord. Conclusie: vertrek om 08.00 uur richting Ramsgate.
Positie: 51.18.647N – 003.07.111E  Logstand: 2651 Nm   1010 Mb


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}