23 juli Goesche Sas – Middelburg

‘s morgens was het redelijk vroeg dag. Simone moest uiteraard eerst met de auto weer naar Dintelmond, voordat ze daarvandaan op de fiets naar Antwerpen vertrok. Wij vertrokken rond 11 uur uit de Goesche Sas. Isabel moest uiteraard weer even wennen. Oh wat eng!! Dit was toch weer aardig snel over. Op de Oosterschelde met enkel gereefd grootzeil gevaren. Hij liep weer lekker. Toen de sluis door naar het Veerse meer. We hadden afgesproken met Bert en Annemarie in Middelburg. Zondag zouden we daar blijven liggen omdat het pokkenweer werd. Het zou de hele dag gaan regenen volgens de weerberichten. Eerst nog even getankt bij Jos Boone in Middelburg. Nu zitten we weer helemaal vol voor de oversteek naar BelgiĆ« en daarna naar Engeland. ‘s avonds was het gelijk weer gezellig met Bert en Annemarie. De rest van de groep lag al in Blankenberge.
Positie: 51.29.999N  003.37.453E  Logstand: 2623 Nm    1014  Mb


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}