22 juli Colijnsplaat – Goesche Sas

De dag begon ‘s nachts regenachtig. ‘s Morgens echter begon het al weer op te klaren. Het woei lekker. 10 a 15 knopen. Om een uur of twaalf uitgevaren de Oosterschelde op. Niet rechtstreeks naar de Zeelandbrug, maar eerst richting de Roompot. De lucht begon steeds meer op te klaren. Het werd heerlijk. Thomas heeft de hele tocht op de Oosterschelde aan het roer gestaan!! We waren net te laat bij de Zeelandbrug, dus moesten we een half uurtje rondvaren. Het begon steeds harder te waaien. 8 knopen op het log. Het sluisje bij de Goesche Sas draaide perfect op tijd voor ons, we konden zo doorvaren. In de sluis even met de havenmeester gebeld voor een plaatsje. Rechtsuit de haven in en mooi in een box. ‘s Avonds kwamen Simone en Isabel aan boord met een wagen vol bagage, etenswaren en ik weet niet wat nog meer. Uiteindelijk ging na twaalven het licht pas uit.
Positie: 51.32.277N  003.33.545E  Logstand: 2605 Nm    1017  Mb.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}