21 juli 2011 Zierikzee – Colijnsplaat

Vanmorgen was het weer zonnig en heerlijk om in de kuip te zitten. De weerberichten kloppen deze week van geen kant voor Zeeland. Gelukkig maar. Rond een uur of twaalf werd er losgegooid en vertrokken we naar de Oosterschelde. Eerst leek het niet te waaien, maar op het water stond er toch nog zzo’n 10 knopen. Een heerlijk windje om te zeilen. We gingen richting Roompot en voeren langs de kust van Beveland weer naar Colijnsplaat. Hier kregen we een mooi plekje op L9. Heerlijk in de zon. Thomas kon hier nog mooi de etappe van de Tour zien. Naar de Galibier. Andy Schleck won de etappe.
Positie: 51.36.162N  003.50.571E  Logstand: 2586  1013 Mb.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}