20 juli 2011 Dintelmond – Zierikzee

Vandaag begon weer stralend. Lekker zonnig en een lekkere temperatuur. Lekker wezen douchen. Toen ik terug kwam sliep Thomas natuurlijk nog. Toch maar losgegooid. Alleen gaat natuurlijk ook prima. Geen wind. Tot het eiland op de motor gevaren. Daarna heerlijk de zeiltjes bijgezet. We konden in één keer door de Krammer varen. De sluis was weer in gebruik. Tot na Bruinisse de motor weer bijgezet. Vanaf Bruinissen heerlijk gezeild, wel laverend, naar Zierikzee. Alleen een bui gehad bij het Brabants Vaarwater.
In Zierikzee hebben we lekker pizza’s in de supermarkt gehaald en in de oven gebakken. Heerlijk.
Positie: 51.38.817N 003.55.414E Logstand: 2575 Nm. 1013 Mb.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}