17 juli 2011 Dintelmond – Middelharnis

Zondag 17 juli 2011: De vakantie begint. ‘s Morgens begon de dag met flink wat zon. Lekker in de kuip gezeten totdat onze slaapkop Thomas wakker werd. Rustig samen gegeten en de boot klaargemaakt. Het woei al stevig. (Vlagen) Vanaf Dintelmond naar de Volkerak sluis lekker op het fokje gevaren. Na de sluis de zeilen gehesen, weliswaar met 2 riffen erin. Even het Hollands Diep opgevaren, aangezien we te vroeg voor de Haringvlietbrug waren. Bij de doorgang an de brug trok de wind aan naar 30 Knopen met een flinke bui. Na de brug de stuurautomaat erop en onder de buiskap. Dit ging prima met 30 knopen wind. Langzamerhand begon de zon weer door te komen en hadden we tot Middelharnis een prima tot harde wind en zon. We haden een heerlijk plaatsje aan de kade. Lekker een broodje Döner gehaald en opgegeten in de boot. Thomas won de eerste partij kolonisten.
Positie 51.45.685N 004.10.079E Logstand: 2532 Nm. 999 Mb.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}