3 juli 2011


Ton en Marja uit Hengelo(gld) waren vandaag bij ons te gast. We begonnen gelijk al met een kop koffie met een heerlijk stuk gebak. De dag begon met wederom Hollandse luchten, wat zon en een super windje. In de loop van de dag werd het weer steeds beter en zonniger.     Lekker op ons gemak naar de krammer sluizen gevaren die ook weer even bezichtigd werden. Hier kwamen we ook onze Belgische vriend Luuk weer tegen, hij was ook met gasten aan boord. Na lekker geluncht te hebben zijn we weer vertrokken richting Dintelmond. Tegen 17.30 waren we weer in de haven. Hier weer een heerlijk hapje en drankje genomen.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}