Weekend 30 april en1 mei.

Simone zit nog steeds in de USA. Na een zeer enerverende vrijdag, inbraak, auto gestolen, politie, regel, regel, regel. Met een auto van de garage toch maar naar de boot. Thomas, Isabel en Rosa waren mee. Op naar Middelharnis. Het waaide pittig, maar weer mooi weer. Zijn nog even het dorp ingelopen of er nog wat te doen was met Koninginnedag, maar de festiviteiten waren al weer afgelopen. Zondags vanuit Middelharnis weer naar Dinteloord. Veel wind, de boot lag op één oor.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}