Weekend 2,3,4 en 5 juni

Hemelvaartsweekend: Niet gevaren met mijn eigen boot, maar op uitnodiging van Herman en Coby mee naar Blankenberge. Dit was echter de bedoeling. Na aankomst in de Roompot bleek de voorspelling dusdanig te zin dat vertrek niet zinvol was. We waren er wel gekomen, maar de terugreis had wat moeilijker geweest. Een harde noordooster, met verwachting 5/6 tot 7. Dus de volgende dag heerlijk teruggezeild naar St. Annaland. De temperatuur was alweer tot zomerse waardes gestegen. Op zaterdag terug gevaren naar De Heen. De ligplaats van de NJoy. ‘s Avonds nog naar Dinteloord gereden om de volgende dag nog wat klusjes te verrichten voor de overtocht naar Lowestoft aankomen weekend.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}