Weekend 23, 24 en 25 april

Gisteren Simone naar het vliegveld gebracht voor haar trip naar de USA. We hebben nu het rijk voor ons alleen. Isabel gaat gezellig mee naar de boot.  Het is alweer heerlijk zeilweer. Op naar de Krammersluizen. Bleek één sluis van gestremd tot ca. half mei. Dan loopt het aantal boten weer aardig op. Daarna het stromende water op naar St. Annaland. Ze zijn hier de haven aan het opknappen. Op zondag naar de Grevelingen. Hier even rondgevaren. Het was aardig druk, iedereen profiteerde van het weer mooie weer. ‘s nachts hadden we even een flinke bui om het stof weg te spoelen,. De volgende morgen was het weer mooi weer. Op naar het Volkerak. We konden na aankomst bij de sluis direct weer omkeren om door de beroepssluis te schutten.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}