Weekend 21 en 22 mei.

Samen met Simone naar de boot. Op zaterdag lekker gevaren op het Volkerak. ‘s middags werd de wind steeds minder, waarna we vlakbij Oude Tonge een ankerplaatsje opzochten. Hier toch alvast een duik genomen en een rondje om de boot gezwommen. Daarna heerlijk gezont aan dek. ‘s avonds heerlijk in het restaurant op de haven gegeten. Wat een superdag was het alweer. Zondags kwamen Jessica, Rene, Mark en Stefan met ons meevaren. Het was een flinke winderige dag met veel vlagen. Toch nog een rondje Tiengemeten gevaren (30 Nm). Op de terugtocht over het Volkerak toch nog 30 knopen op de windmeter!


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}