Zomervakantie 2011

We hebben ons ingeschreven voor:

Een gezellige vakantietocht met maximaal 8 zeewaardige gezinnen met kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar. De nadruk ligt op lekker zeilen in een schitterend vaargebied, ontspannen en gezelligheid met elkaar. We vertrekken op 24 juli vanuit Scheveningen. De tocht begint met een rechtstreekse oversteek naar Engeland met als doel om vanaf 26 juli een dag of 5 in het St. Katherine dock in London te kunnen liggen. Daarna gaan we samen het vaargebied rondom de Thames Estuary verkennen. De aan te lopen havenplaatsjes bepalen we samen tijdens de palavers. Op 12 augustus nemen we in Scheveningen met een etentje afscheid op onze laatste gezamenlijk bestemming. De bemanning moet ervaring hebben met zeezeilen en nachtvaren. De schepen -vanaf ongeveer 32 voet en een diepgang tot 2 meter- moeten goed zeewaardig en uitgerust zijn met marifoon en zeekaarten.
Aanmelden: Voor 1 juni. Inlichtingen: 5 maart tijdens presentatie vakantietochten / Bert Imhoff (06-23776631)
Hier alvast een link voor de eastcoastrivers http://www.eastcoastrivers.com/

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}