1 november

Vandaag naar de boot geweest om hem zoveel mogelijk leeg te ruimen. Het was nog redelijk weer, dus konden we lekker doorwerken. We hadden een proefrit geregeld met de nieuwe Touran, dus konden we die ook gelijk uit proberen. Het grootzeil eraf gehaald en meegenomen naar huis om goed te drogen. Al het water afgetapt en winterklaar gemaakt. Alle etenswaren uit de boot gehaald. Volgende week nog terug om de motor een beurt te geven en hem helemaal klaar te maken voor de winterstalling.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}