16 t/m 18 oktober

Zierikzee wordt zo’n beetje de tweede thuishaven lijkt het wel. Even op en neer. De bedoeling was om zaterdag al richting Oosterschelde te vertrekken, maar het waaide als de rook. Er was een vriendinnetje van Isabel mee. Lotte. Het was ook nog eens verschrikkelijk koud.

Zaterdag zijn de meisjes wezen zwemmen en wij zijn naar Bergen op Zoom geweest. Zondag zijn we dan toch vertrokken naar Zierikzee. Hier hebben we de dieseltank weer tot de rand gevuld, is dat ook weer gedaan voor de winter. We zouden Jeroen en Jessica treffen bij de Roompot, maar daar zijn we niet gekomen. De weersvoorspellingen waren zodanig dat we maandag reeds teruggevaren zijn naar Dintelmond. In de haven hebben we de fok direct van de boot afgehaald. Hij was nu mooi droog. We waren net klaar toen de eerste druppels begonnen te vallen.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}