9 en 10 oktober

Het moest er toch een keer van komen. Solo zeilen. We hadden inmidels een nieuwe ligplaats gekregen in de jachthaven. Hier kan ik makkelijker in en uit varen als het eens nodig is. De vorige ligplaats was prima gesitueerd, maar te krap voor het in en uitvaren. Helemaal alleen.  Dit weekend was ik van plan om lekker op het Volkerak te blijven en ‘s avonds weer in de haven te liggen, maar onderweg kwam ik Herman met 2 opstappers tegen. Zij gingen naar Willemstad, of ik mee ging. Dit was een goed idee, dus op naar de sluis. Dit ging uiteraard prima. We hadden nog ruim de tijd, dus zijn we het Hollands Diep nog even opgevaren. Daarna de haven van Middelharnis ingedoken. Samen uit eten geweest. Een heerlijke saté gegeten. ‘s nachts was het al wel behoorlijk koud. De volgende dag was het weer geweldig weer. (starkblauwen voor de wind t-shirt weer) wat willen we nog meer. Voldaan aan het eind van de middag weer de haven ingedoken. Daarna op naar huis.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}