9 augustus Fecamp

49.45.770N – 000.21.940E

Vandaag in Fecamp de box opgezocht. De jongens hadden een leuke activiteit bedacht. Boomwandelen. Met de kinderen, Ans, Egbert en Simone naar het bos gelopen. Hier konden we hoog in de bomen over ladders lopen( 10-15 meter hoog) abseilen en nog meer leuke dingen doen. Een aantal jongens had de zinnen gezet op een op een partijtje paintbal. Met z’n vijven tegen elkaar is toch niet zo leuk, dus mbv de organisatie werd een ploegje Fransen gerecruteerd. Ze konden alleen pas om half vier beginnen. Vervolgens zijn ze zo’n 5 uur aan het paintballen geweest. Na het palaver, waar we de tocht naar Boulogne bespraken, zijn de ouders gezellig met z’n allen uit eten geweest. Het was buiten en het werd later helaas toch wel wat frisjes. Weer een fijne dag met z’n allen.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}