8 augustus St. Vaast – Fecamp

49.35.220N – 001.15.765W naar 49.45.770N – 000.21.940E    65 mijl

Vandaag om 07.00 uit St Vaast vertrokken. Er stond geen zuchtje wind, dus de verwachting was dat we de hele tocht (65 mijl) zouden moeten motoren. Echter buiten de havenhoofden bleek er toch wat wind op te steken en ook nog eens uit de goede hoek. Snel de gennaker hesen en vanaf toen 7 uur!! Achter elkaar gegennakerd. Super.  Thomas en Isabel lagen tot ongeveer half twaalf te slapen, dus het was wel lekker rustig. Om een uur of drie draaide de wind ineens naar het noorden en was de wind op! Moesten we toch nog 3 a 3,5 uur op de motor verder. Het was supermooi zonnig weer vandaag. Daar waren we wel aan toe na een aantal dagen bewolkt weer. De aanloop van Fecamp is goed te doen. Samen met de Twister en de Kwinte een plaatsje gezocht, het was alleen nog mogelijk aan de kopse kant van de steiger. Stapelen. Toen een lekker biertje.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}