5 augustus Jersey – Guernsey

49.10.946N – 002.06.626W naar  49.27.383N – 002.32.939W    30 mijl

Vandaag en kort tochtje naar Guernsey (30 mijl). In eerste instantie was Sark de bedoeling, echter ivm de wind en de swell is besloten dit toch maar te wijzigen naar Guernsey. Helaas, want Sark leek ons erg mooi. In Guernsey hebben we voor de nacht aangelegd aan de wachtpontons en daar weer een steigerparty gehouden, niet tot vreugde van alle steigerpassanten. Helaas konden we niet barbequen. Daar was bezwaar op gekomen. Morgen naar Cherbourg. 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}