4 augustus Jersey

49.10.946N – 002.06.626W

Vandaag lagen we de hele dag op Jersey. St. Helier marina. We zijn met de bus het eiland rond geweest. Het was niet zo’n beste dag vandaag, dus dat kwam wel goed uit. Het ondergrondse hospitaal uit de 2e WO bezocht, indrukwekkend. Het was alleen nog niet klaar aan het eind van de oorlog. Vervolgens met de bus het eiland verder rond gegaan. Simone wilde eerst nog naar de Pottery, maar dit is er niet meer van gekomen. ’s Avonds met Bert en Joost en de families uit eten geweest. Morgen naar Guernsey.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}