3 augustus St. Malo – Jersey

48.38.931N – 002.01.328W naar  49.10.946N – 002.06.626W     43 mijl

Lekker rustig om 12.30 uit St. Malo vertrokken voor de tocht naar Jersey (43 mijl) Lekker windje, maar wel aan de wind. Uiteindelijk een slag moeten maken om om de rotsformaties te komen. Toen was de wind ook wel weer op helaas. Zelfs voor de gennaker stond er geen wind genoeg. Vlak voor Jersey kwamen we ook nog in een miezerig buitje terecht. Uiteindelijk viel de aanloop me toch wel mee bij Jersey. Op de kaart zag het er allemaal veel dreigender uit. De wachtpontons waren stampvol voor de haven. De havenmeester kwam langs en zei dat er maar 11 boten naar binnen konden.Wij waren gelukkig een van de eerste die naar binnen mochten. Uiteindelijk lag de hele groep om ca. 23.00 uur in de haven. 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}