14 augustus Breskens – Krammersluis

51.23.733N-003.34.274E naar  51.39.888N-004.09.909E   40 mijl

De dag begon heel mooi, lekker weer. Helaas was de wind zuidoost?! Dus weer motorzeilen. Gelijdelijk aan werd het meer bezeild. Op de oosterschelde stond er ineens geen zuchtje wind meer. Dit was echter van korte duur, want er trok een flinke bui over zuid Zeeland. Hier kwam een heerlijk zuidwestenwind uit, die ons met 7 a 8 knopen richting de Krammer joeg. Een lekker eind. Vervolgens door de sluis om aan de Volkerak kant de nacht door te brengen. Helaas draaide de wind weer, waardoor we toch nog een onrustig nachtje (klotsen tegen het achterschip) hadden.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}