12 augustus Duinkerken – Oostende

51.01.795N-002.22.225E naar  51.14.045N-002.55.369E    26 mijl

Rond het middaguur vanuit Duinkerken vertrokken. Er stond een redelijke wind vanuit een gunstige hoek. Dus hebben we de gennaker maar weer gehesen. Super. We konden nog net voor de ferry de haven invaren. Die lag inmiddels al propvol, maar toch nog een plaatsje gevonden. Heerlijk geborreld op de Twister. Hier namen een aantal boten  en bemanningsleden al afscheid van elkaar. Zij gingen de volgende dag al vroeg op pad. Wij besloten om rond 13.00 uur naar Breskens te gaan. Hier zouden we Coby en Herman nog kunnen ontmoeten. ‘s Avonds zijn we met de Twister, Papyllon en de Optie naar de stad geweest. Er waren stadsfeesten aan de gang. We hebben oa naar Freddy de Vadder en de bende van Miende geluisterd, alhoewel luisteren? Er was haast niets van te verstaan. Wij zijn toch op een redelijke tijd naar de boot teruggegaan.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}