31 juli Lezardrieux

48.47.340N – 003.05.892W

Vandaag in Lezardrieux verbracht. ‘s morgens het dorpje verkent, een redelijke klim. Echt frans. Later nogmaals de klim gedaan met het lege gastankje. Super goedkoop in de supermarkt. ‘s middags me Simone een wandeltocht langs de rivier gemaakt, afgedaald naar de rivier, het was laag water, en langs de rotsen een heel stuk verder gelopen. Na veel geklauter weer op een normaal pad terecht gekomen en “binnendoor” naar de supermarkt gelopen voor grotere boodschappen. Ze brachten je samen met de boodschappen weer naar de boot, een superservice. ‘s Avonds hadden we met de hele club een steigerbarbeque. Op 2 barbeques werd er toch een heerlijk maaltje bereid. Iedereen had z’n eigen inbreng meegenomen. Het was weer gezellig. Morgen vroeg weer op. Vertrek 5.30 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}