30 juli Guernsey – Lezardrieux

49.27.346N – 002.32.081W naar  48.47.340N – 003.05.892W    49 mijl

Vandaag om 11.00 uur vertrokken uit Guernsey. De Twister, de Papyllon, de Impuls en de Sianthis wilden er deze keer een wedstrijd van maken, uiteraard zonder motor. Helaas was de wind wat te grillig zodat de motor zo nu en dan bij moest staan, dus werd iedereen gediskwalificeerd. Toch heerlijk gezeild naar Lezardrieux. Simone heeft een poos onderdeks geslapen, alweer een stap voorwaarts, dan kun je beter ontspannen.Na 49 mijl kwamen we aan in Lezardrieux, na een mooie tocht over de rivier. Een haventje op stroom, dus dat was wel uitkijken. Dit is het verste punt waar we zijn geweest.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}