29 juli Guernsey

49.27.346N – 002.32.081W

Vandaag zijn we met de fietsen de andere kant op gegaan, nadat we de fiets geruild hadden. Want ik had gisteren een lekke band (ik schijn wat te hebben met fietsen deze vakantie). Dit was de hilly side off the island. Veel klimmen, en kleine paadjes. Super mooie tocht gemaakt. Helemaal om het vliegveld heen gefietst. Schitterende uitzichten op het heuvelachtige landschap, met iedere keer weer de mooie blauwe zee erachter. Uiteindelijk hebben we de fietsen om 5 uur ingeleverd. ‘s Avonds zijn we met z’n allen uit eten geweest (27 man). Ook dit was weer een gezellige dag. De club kan het goed vinden met elkaar, de kinderen, maar ook de ouders.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}