2 augustus St. Malo

48.38.931N – 002.01.328W

Vanmorgen de boot toch doorgevaren dor de sluis naar Port Vauban. De haven het dichtst bij de oude stad. Hier hebben we uitgebreid de stad bekeken. De stad is in de oorlog compleet verwoest, maar na de oorlog weer in oude staat hersteld. Gelukkig maar, want anders krijg je van die betonnen steden, zoals meer langs de franse kust. Om half zes was het palaver bij ons aan boord. Een man of twaalf in de kuip, het paste. Besloten om de volgende dag rond 12.00 los te gooien om naar Jersey te gaan. Daar zullen we twee nachten blijven. ‘s Avonds gezellig met Rudy,Hinke, Lotte en Joost uit eten geweest.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}