28 juli Guernsey

49.27.346N – 002.32.081W
Vandaag de dag in Guernsey verbracht. Licht bewolkt, een grad of 20. Goed uit te houden. Het is één keer wel weer heel druk met auto’s en zo. En natuurlijk links rijdend verkeer. Vandaag hebben we weer fietsen gehuurd en het noordelijk gedeelte van het eiland bekeken. Dit gedeelte is nog redelijk vlak. Prachtig om de kust te verkennen met laag water. Beaucette marina ligt prachtig in een oude mijn aan de kust. Hierdoor is een hele diepe haven ontstaan met een hele nauwe doorgang. Fantastisch gelegen.

 Vervolgens verder gefietst op zoek naar een lekker biertje, maar helaas nergens een terrasje te vinden. Ik heb schijnbaar iets met fietsen, want vandaag had ik een lekke band. ‘s Avonds samen met Simone lekker uit eten geweest in the Crows Nest.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}