Klusweekend

Afgelopen weekend besteed aan een paar klusjes. Allereerst de motorolie en het oliefilter vervangen (na de eerste 50 uren). Vervolgens moest de marifoon voor buiten aangelegd worden. Aan de stuurstand de bevestiging gemonteerd en de kabel vanaf de marifoon aangelegd. Tevens de extra luidspreker bij de ingang gemonteerd. (zie foto’s) Zeer tevreden met het resultaat.  

Zeer veel uren bezig geweest om het PC Planner programma, die routes ed. wegschrijft naar een SD kaartje op een juiste manier weer in te lezen in mijn plotter (Simrad NX40) Dit wilde in eerste instantie helemaal niet lukken. Het bleek dat hij alleen mar één punt uit een route inlas. Uiteindelijk kwam ik erachter dat de namen van de waypoints veel te lang waren voor gebruik in de plotter. Daarna werkte het perfect.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}