Pinksterweekend

Vrijdagavond voor pinksteren kwamen Simone, Thomas, Isabel en een vriendinnetje van Isabel, Rosa, aan boord. Het zou een zeer mooi weekend worden met mooi weer, we waren natuurlijk niets meer gewend. Op zaterdag een mooie tocht gevaren naar Zierikzee, die al aardig vol lag.We vonden achterin, helaas naast een motorboot, nog wel een plaatsje. Op zondag vertrokken naar Goes, het was schitterend weer, helaas geen zeilweer. Er stond praktisch geen wind. Verbranden kon je gemakkelijk. Op maandag weer vertrokken naar Dintelmond, waar we ‘s avonds moe maar voldaan de boot weer afmeerden in z’n box. Even schoonmaken en op naar huis. Nog 1.45 uur in de auto.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}