Tussendoortje hemelvaart -pinksteren 2010

Een hele week gevaren op de Hanse van Herman Boonstra en samen met Rijk Stierman (Een Hanse 341). De Hanse 341 van Luuk en Inez voer zoals gewoonlijk met ons mee ( of wij met hun, het is maar hoe je het bekijkt.) De bedoeling was om naar Helgoland te varen, maar door het weer, niet te veel wind, en doordat we dagtochten gevaren hebben, zijn we uiteindelijk tot aan Terschelling gekomen.  Wederom een zeer koude week, van hemelvaartsdag tot het weekend van Pinksteren. Op zee alleen maar temperaturen lager dan 10 graden. Je went er wel aan. In de haven bij 12 graden kun je heerlijk buiten in de kuip zitten met een biertje erbij.
Wel de hele week geen druppel regen gezien, dat is ook wel heel fijn. Vrijdag voor Pinksteren waren we weer in De Heen, waarna Rijk mij in Dintelmond afzette. Volgend jaar gaan we met mijn boot.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}