Overtocht Workum – Dintelmond

Van koninginnedag tot bevrijdingsdag waren de dagen gepland om de boot over te varen naar Dintelmond.
Tot koninginnedag was het stralend weer, met op donderdag temperaturen tot 25 graden. Dit was echter TOT koninginnedag, daarna werd het snel een stuk kouder, totdat we het met temperaturen van ca. 10 graden overdag en rond het vriespunt ‘s nachts moesten doen. Toch een fijne tocht gemaakt. Super zeilweer op het IJsselmeer (4-5 Bf) 2 regenachtige dagen tot aan Gouda, toen weer 2 dagen met redelijk zonnig maar koud weer. Toen lagen we in jachtcentrum Dintelmond. Box B51.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}