Hiswa 2010

Donderdag op de Hiswa in Amsterdam geweest. Vooraf al geinformeerd naar oa een reddingsvlot. Toch nog even naar de Hiswa om weer even sfeer te proeven en er misschien nog wat extra’s uit te slepen. Ben uiteindelijk toch weer bij mijn huisleverancier uitgekomen. Kniest uit Oosterbeek. Prima bedrijf, goed advies en uitstekende prijzen. Hier het reddingsvlot (Seago 6pers/cont), houder, noodsignalenpakket, zeekaarten en nog wat andere zaken besteld. Weer financieel een flinke emmer leeggegooid. Ook nog even bij de Hanse stand langsgeweest. Ook hier lag de 375 weer. Nu met aangepaste bakskisten. Ze vertelden dat er nog ca. 15 cm ijs in de haven lag. Wanneer gaat het eens warm water regenen, dan kan de boot er weer in.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}