Aan het begin van de herfstvakantie met het hele gezin wezen varen. Het was wel frisjes, rond de 10 graden.
Zaterdagmiddag vertrek vanuit Workum met een dikke 5 naar Medemblik, weer over de 8 knoop gevaren. Dit belooft wat voor de toekomst.

Het was reeds donker toen we in Medemblik arriveerden. ‘s morgens het liggeld betaald.

Dit was een aangename verrassing, het liggeld was aangeast naar wintertarief. Ik vroeg nog of er geen vergissing was gemaakt. € 5,00!!
De volgende dag (zonder wind) met een heerlijk zonnetje naar Enkhuizen gevaren, waar we in de oude haven een plekje vonden. Het was lekker rustig.

Op maandag moesten we helaas alweer terugvaren, omdat Simone op dinsdag weer moest werken. Er stond een lekkere ZW 5 beaufort. We vlogen eroverheen.

Voor de ingang van Workum moesten we wachten op de start van de “strontrace”. Toen maar even de dieseltank volgegooid in Hindeloopen. Klaar voor de winterstalling.
Op naar Workum. We hadden de afgelopen tijd een straffe noordooster gehad, dus het waterpeil was laag in Workum. We moesten ploegend de box in varen, achteruit.

Ongeveer een meter van de kant stond Isabel klaar met de achtertros. Ze leunde tegen de achterbalk van de boot, die daarna rammelend over de achterkant het water inschoof en zonk.

SHIT.!!!!!

Direct na het aanleggen geprobeerd met dreggen hem weer bovenwater te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt.

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}